Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz er en av Norges mest ikoniske popartister. Gjennom sine over 20 år som artist har hun via ni plateutgivelser levert hits som "Cruel", "Girl Like You", "Fake Your Beauty" og "Sett at vi sier det sånn". Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne hele fire Spellemannpriser, og hun har blitt hyllet av både publikum og et samlet kritikerkor. Bertine er en av Norges elektro-pop pionérer, og får gjennom sine opptredener publikum til å danse til pulserende lytte til ballader som treffer rett i hjertet.

Bertine Zetlitz

I 2017 debuterte Bertine på teaterscenen i Nationaltheatrets moderniserte oppsetning av Shakespeares klassiske stykke, dramakomedien "Som dere vil" (As You Like It). I tillegg til rollen som den mannlige guden Hymen, stod hun sammen med komponist Simon Revholt for musikken i det kritikerroste stykket, som gikk for fulle hus våren 2017. Bertine er også en av flere profiler på nettstedet www.dailystory.no, der hun skriver beretninger om små og store ting i livet, samt helse –og yogatips

Bertine og hennes knallsterke band bestående av Jonas Lie Theis (keyboards, m.m.) og Andreas Bratlie (trommer, kor, etc.) er tilgjengelig for konserter og events. De får deg til å danse og føle samtidig som det gis rom for å få gåsehud av klassiske hits som "Fate" og "Adore me".

Tikamp
single

Tikamp

Manager, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044
Booking kontakt, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044