Bertine Zetlitz

Bertine Zetlitz er en av Norges mest ikoniske popartister. Gjennom sine over 20 år som artist har hun via ni plateutgivelser levert hits som «Cruel», «Girl Like You», «Fake Your Beauty» og «Sett at vi sier det sånn». Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne hele fire Spellemannpriser, og hun har blitt hyllet av både publikum og et samlet kritikerkor.

Bertine Zetlitz

Bertine er en av Norges elektro-pop pionérer, og får gjennom sine opptredener publikum til å danse og lytte til pulserende ballader som treffer rett i hjertet.

I 2017 debuterte Bertine på teaterscenen i Nationaltheaterets moderniserte oppsetning av Shakespeares klassiske stykke, dramakomedien «Som dere vil» (As You Like It). I tillegg til rollen som den mannlige guden Hymen, stod hun sammen med komponist Simon Revholt for musikken i det kritikerroste stykket, som gikk for fulle hus våren 2017.

Mars 2020 gav Bertine ut albumet «CLOSER» sammen med Bugge Wesseltoft. På denne utgivelsen har Bertine og Bugge sammen spilt inn et knippe av hennes mest kjente låter i ny drakt med flygelet og Bertines vokal som instrumenter. Låter som «Abigail», «Fate» og «Sett at vi sier det sånn» kommer virkelig til sin rett og albumet fikk terningkast fem i blant annet Dagsavisen. Bertine & Bugge håper å kunne gjennomføre sin utsolgte konsert i Den Norske Opera høsten 2020, samt ytterligere konserter i 2021.

Bertine og hennes knallsterke band bestående av Jonas Lie Theis (keyboards, m.m.) og Andreas Bratlie (trommer, kor, etc.) er tilgjengelig for konserter og events. De får deg til å danse og føle, samtidig som det gis rom for å få gåsehud av klassiske hits som «Fate» og «Adore me». Bertine kan også gjøre akustiske sett med Bugge Wesseltoft, eller annen pianist der låtene får en nært og nydelig uttrykk.

Tikamp
album

Tikamp

Manager, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044
Booking kontakt, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044