Guri Solberg

Guri Solberg startet sin programlederkarriere i NRK, der hun ledet flere programmer på P3 og NRK2 før hun i 2004 ble hentet til TV2. Der har hun ledet programmer som Absolutt underholdning, Idol, X-Faktor, Det Store Korslaget, og ikke minst – fem sesonger av Skal vi Danse. Hun har også vært programleder for prisutdelinger som Amanda, Nordic Music Awards, Gullfisken og Juleaksjonen, samt intervjuet alt fra politikere til popstjerner i programmene Ettermiddagen og Sommertid.

Guri Solberg

I 2016 startet Guri podcasten «Bra damer», hvor hun gjennom de siste fire årene har intervjuet over 130 bra damer. I podcasten blir det delt erfaringer, og man løfter hverandre frem ved å lære av hverandre. Hun har intervjuet mange sterke personligheter, løftet frem det flerkulturelle og som hun selv sier «blitt sterkere og klokere hver dag» av disse damene. Våren 2017 ledet Guri TV2s nye lørdagsprogram «Århundrets stemme», der 10 artister fremførte låter gjennom 100 år med musikkhistorie, tiår for tiår! De siste årene har hun også vært programleder for Sommerhytta, der deltakerpar gjennom ti uker kjemper om å vinne sin egen sommerhytte.

Guri er journalistutdannet fra Høgskolen i Volda, og har også studert film– og litteraturvitenskap. Hennes bakgrunn både som journalist og fra store underholdningsprogram gjør henne til en stødig konferansier og intervjuer på fagdager så vel som mer lettbeinte kveldsarrangement.

Booking kontakt, Helene Torp-Holte helene@heartbeatmanagement.com+47 932 66 889