Henriette Bruusgaard

Henriette Bruusgaard er programleder, skuespiller, og konferansier. Hun debuterte på skjermen som programleder og musikkananasvarlig i ungdomskanalen ZTV. Neste utfordring var programleder i «Absolutt Underholdning» som gikk på TV2 og senere TV Norges «Oslo TV».

Henriette Bruusgaard

De fleste kjenner nok Henriette best som norgesrepresentant i «Alt for Norge», der hun har vist norskamerikanere norsk kultur gjennom hele fire sesonger. Programmet har vært nominert til Gullruten tre år på råd og har vunnet prisen to ganger. «Alt for Norge» er et av TV Norges meste sette program.

Henriette har også erfaring som skuespiller, både fra rollen som Dorothy i «Trollmannen fra Oz» som 15 åring, og med hovederollen i filmen «Rovdyr» fra 2008, som gikk på kinoer over hele Norge. Henriette har dubbet en del for film, blant annet for Disney, og gjør dette fremdeles.

Henriette har lang erfaring med å intervjue mennesker i ulike settinger, hun er stødig og tydelig i sin fremføring, og kan lede faglige eventer, men gjerne også arrangementer med løsere snipp. Hun jobber i tillegg som researcher og er en svært god journalist.

Booking kontakt, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044