Ingrid G. Linhave

Ingrid Gjessing Linhave er programleder for radio og TV, og debuterte på skjermen som rapporterende produksjonsassistent i Kulturprogrammet "Stereo" på NRK2 i 2002. Ingrid hadde på dette tidspunktet 6 års utdannelse og fikk etter hvert flere oppgaver i NRK, og ble deretter programleder for "Sommermorgen" for barn i 2003. Der var Solveig Kloppen gjest og kjemien stemte, og samme høst var de to programledere for andre sesong av "Idol". Ingrid har jobbet som tekstforfatter, reporter, regissør og har vært i kulissene i flere produksjoner.

Ingrid G. Linhave

Ingrid håndterer både radio og programlederoppdrag om hverandre. Med årene har det blitt mange programmer på listen, heriblant: Barne-tv med "Julemorgen", "Reiseradioen", "Kanefart", "Nitimen", "MGP-jr", "Jul med Kringkastingsorkesteret", "Sommeråpent", "Big Bang", "Nytt på Nytt", "Familie ekspidisjonen", og ikke minst har Ingrid også vært heldig å få lede det tradisjonsrike programmet "Kvelden før Kvelden", som i en årrekke har vært årets mest sette TV sending med over 1.4 millioner seere. Dette har hun ledet både med Kåre Magnus Bergh og senest med Haddy N´jie.

Ingrid er opptatt av å lage god stemning og elsker å få folk til å le. Hun er spontan og solid på samme tid, og går ikke av veien for å lage musikalske innslag, eller trå til med ballettrinn i pussige kostymer. Ingrid påtar seg eventoppdrag for både næringslivet og private kunder, og skreddersyr bidrag etter dine ønsker og temaer.

Booking kontakt, Helene Torp-Holte helene@heartbeatmanagement.com+47 932 66 889