Lars Bremnes

Lars Bremnes er født i Svolvær, Lofoten og debuterte med «Stjernesukkertøy» i 1994. Lars har gitt ut syv album under eget navn, og to album med søskena Kari og Ola. Lars har fått Spellemannprisen i 2000 og 2006 og i Prøysenprisen 2009. Lars Bremnes er kjent som en solid låtskriver og tekstforfatter som gjennom en årrekke har etablert seg som en av Nord Norges sterke musikalske stemmer. I 2015 slapp Lars albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Låten «Himmel nok tel alle» markerte seg sterkt og var listet i ukesvis på NRK P1. Sanger som «Fiolinan» og ikke minst «Å kunne æ skrive» har plassert Lars i hjertet til publikum og viser hans sterke posisjon som komponist og tekstforfatter.

Lars Bremnes

I 2018 var Lars med i TV2´s suksessfulle musikkprogram «Hver gang vi møtes», samene med Elisabeth Andreassen, Sol Heilo, Tom Mathisen, Trine Rein, Petter «Katastrofe» og Maria Haukaas Mittet. Gjennom musikalske møter der krysset Lars og Marias veier og førte til en felles musikalsk reiser gjennom landet i 2019, og nesten 50 utsolgte konserter fra Nord til sør, og i 2020 gjentas suksessen.

I mars 2020 legger Lars Bremnes ut på turné med band for å presentere sitt nye album «Klar nok». Singel kommer på nyåret og album blir gitt ut til våren. En av sangene er den originale og slående historien om en flyktning: «Elias sang». Via en enkel Facebook-video ble sangen kjent over det ganske land i 2016 og er nå en sentral del av Lars konserter. Lars liker å fortelle historier, enten det er om et forhold som er over, en spillejobb på en psykiatrisk institusjon eller et raseri over bussruter i distriktet. Flere av låtene berører kampen mellom det optimistiske i oss og det som vil dra oss ned. Produsent er Georg Buljo, mangeårig samarbeidspartner, som foruten glitrende gitarspill også spiller bass i bandet. Denne gangen er to unge fremadstormende musikanter med: Øystein Calbmigeadgi Myrvoll på tangenter og Lars sønn Martin Bremnes på trommer.

I Lars sine tekster er det både drømmer, frustrasjon og feiring. En konsert byr på en fin blanding av de nyeste sangene fra hans musikalske kiste. Lars er tilgjengelig for konserter, i store og små formater, samt event oppdrag i ulike formater.

Booking kontakt, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044