Mona B. Riise

De siste årene har man sett Mona B. Riise som dommer I NRKs underholdnings-suksess Stjernekamp på NRK. Men man har også kunnet se, høre og lese hennes stjerne-intervjuer fra Los Angeles, hvor hun har jobbet som frilansjournalist, i fem år, før hun vendte tilbake til hjemlandet.

Mona B. Riise

I USA dekket Mona popkultur for norske medier og har intervjuet skuespillere, regissører, musikere og forfattere. Hun har intervjuet kjente navn som Johnny Depp, Pharell, Julia Roberts, Cate Blanchett, Quentin Tarantino, Brad Pitt, Matt Damon, Dolly Parton, Rod Stewart, Clint Eastwood, Kanye West, George Clooney, 50 Cent og mange mange flere. Mona har også dekket OSCAR-utdelingen og den store musikkprisen GRAMMY for NRK i flere år.

Før Mona flyttet til USA, var hun ansatt i NRK i åtte år. Hun begynte som researcher i Anne Lindmos "Mamarazzi", før ble hun reporter og programleder for popkulturprogrammet "Pullover" på P3, hun tok så over programlederrollen i musikkprogrammet "Lydverket" både på TV og radio i fire år. Som musikkelsker var hun også DJ og spilte rundt på klubber og eventer i Norge med Djteamet OsloCityCrew i fem år.

Mona har ledet P3 konsertene ”P3 sessions” og har hatt liveshow på scene med Lydverket på flere musikkfestivaler. Av andre eventer har hun blant annet vært programleder for prisutdelingen under den internasjonale Kortfilmfestivalen i Grimstad og lansering av Ikea-Katalogen.

De siste årene har Mona ledet flere av bokforlaget Gyldendals arragementer, som f.eks ”Forfatterne kommer” der hun har reist landet rundt på arrangementer – og intervjuet forfattere om deres nye bøker og prosjekter. Vinteren 2018 debuterte Mona selv om forfatter for boken POP POESI, der hun har fått sitere sine favoritt tekster fra artister som Odd Nordstoga, Frida Ånnevik, Bertine Zetlitz, Karpe Diem, Kaja Gunnufsen og mange flere.

Mona B Riise er utdannet på universitetet i Oslo med grunnfag i Litteratur, medier-og kommunikasjon og statsvitenskap mellomfag. Mona er en grundig journalist med sans for skikkelig innhold, men liker også å lage god stemning og spre glede! Mona er tilgjengelig for å lede fagdager både på norsk og engelsk, samt løsere kvelds arrangementer.

Booking kontakt, Helene Torp-Holte helene@heartbeatmanagement.com+47 932 66 889