SiLyA

"Jeg er en miks av masse energi, lidenskap og kontraster", sier Silya

SiLyA

Silyas røst spenner fra pop, rock og soul til kabaret.
Silya sang i skolens kor og spilte klassisk piano fra 8 års alder. Da hun var 15 år, begynte hun å danse, tok senere hovedfag i moderne jazz dans på The Oslo National Academy of Art.
Silyas første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde, som var signert til Warner Music. De ga ut to album og hadde tre #1 hits i Norge.

Etter Multicyde begynte SiLyA å jobbe med publishing -og låtskriverforlaget Murlyn i Stockholm som fokuserte på henne som låtskriver. Dette ledet henne til et internasjonalt nivå og til New York, der hun umiddelbart følte seg hjemme. I USA kom SilLyA raskt i gang med å skrive låter med produsenter og musikere flere steder som NY, Los Angeles, Atlanta osv, noe som resulerte i blant annet en duett med Cee Lo Green. 
Etter å ha vært fast artist på "The Living Room" i NYC, spilte Silya inn live albumet "Peel Away", som ble utgitt via plateselskapet Eusonia.

Høsten 2013 deltok Silya i "Stjernekamp" på NRK1, tok Norge med storm og ble kåret til vinneren av sesongen. SiLyA viste uke på uke gjennom "Stjernekamp" at hun er den ultimate artist med sin særegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainer-gen få artister er forunt.

I 2014 holdt SiLyA over 100 konserter for publikum på festivaler, turneer og events, og gav ut albumet “Unanchored” samme vår. Hennes første solokonsert I Norge var på et utsolgt Sentrum scene 2014 - og siden rullet ballen gjennom hele sommeren, og SiLyA befestet posisjonen som en av Norges beste liveartister, gang på gang hylles SiLyA og hennes musikere med terningkast 6 for sine konserter. Vinter 2018 har publikum fått se Silya på TV2's "Hver gang vi møtes" der hun igjen viser sin store musikalitet – men også at hun og Tshawe fra Madcon kommer fra samme planet!
Våren 2018 er Silya på turné med kun to musikere – på små intime scener hvor publikum kommer tett på, mens for sommerens festivaler mønstrer det flere ”sailors” på når Silya-skipet legger fra kai!

SiLyA er tilgjengelig for events i både små og store formater med trio, quartet og fullt band med blåserekke.

Where Love Resides
Single

Where Love Resides

Manager, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044
Booking kontakt, Helene Torp-Holte helene@heartbeatmanagement.com+47 932 66 889